Wist je dat Spanje uitgeroepen is tot het gezondste land ter wereld?

26/03/2021
Wist je dat Spanje uitgeroepen is tot het gezondste land ter wereld?

Volgens de vooraanstaande financiële website money staat Spanje op kop als gezondste land ter wereld. Dat de levensverwachting er hoog is, danken de Spanjaarden ongetwijfeld aan hun kijk op het leven (“Trabajamos para vivir, no vivimos para trabajar”), gecombineerd met een gezond Mediterraans dieet, rijk aan olijfolie, groenten en vis. Uiteraard dragen ook het klimaat met de vele zonuren hun steentje bij.Voor het onderzoek werden ook de obesitascijfers onder de loep genomen en werden veiligheid, luchtvervuiling en de kost van gezonde voeding als bijkomende factoren bekeken. 

Dit totale plaatje maakt dat u nergens beter af bent dan in Spanje! 

Als we dan even inzoomen naar de gezondste steden wereldwijd, dan zie je opnieuw dat maar liefst 2 Spaanse steden de leiding nemen in de Top 3, met Valencia op kop, gevolgd door Madrid. Geen betere plek dus om te investeren in vastgoed.

Het volledige rapport kan je hier nalezen: https://www.money.co.uk/guides/healthiest-places-to-live

 

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información U bent hier.