Waarom Ceder Invest

Zorgeloos investeren in Spaans vastgoed

Spaargeld dat stilstaat wordt langzaam minder waard. Breng uw vermogen in beweging en kies voor beleggen vanuit een gestructureerd plan. Ceder Invest maakt Spaans vastgoed toegankelijk voor diegenen die specifiek op zoek zijn naar een tweede verblijf alsook de investeerders die focussen op een rendabele investering. Ceder Invest begeleidt u in beide gevallen van A tot Z.

Waarom Ceder Invest

Opbrengstvastgoed draait om bakstenen, maar is in feite mensenwerk. Wordt het een zakelijke belegging of een private? Wat past bij uw persoonlijke situatie? Onze adviseurs denken proactief mee en staan u bij met raad en daad. Van het openen van een bankrekening tot het aanvragen van een vergunning en het passeren van de koopakte: we ondersteunen u bij elke stap.

Ceder Invest
Scales icon

Altijd maatwerk

Iedere belegger is anders en ieder object is uniek. Daarom zoeken we steeds naar een gezonde balans tussen uw wensen en mogelijkheden

Scales icon

Betrouwbare partner

Wij hebben meer dan 15 jaar praktijkervaring en beschikken over een bewezen trackrecord, en iedere belegging is bovendien gericht op samenwerking op lange termijn

Scales icon

Ontzorgen in beheer en onderhoud

Met Ceder Home Solutions zorgen we voor het volledige onderhoud van uw vastgoed. Alles in eigen beheer en altijd vanuit in België gangbare kwaliteitseisen op lange termijn

Over ons

Investeren in beleggingsvastgoed is maatwerk. Van aankoop tot financiering en van lokaal beheer tot juridische grondslag: zonder professionele aanpak blijft een stabiel rendement vaak uit. Daarom ontzorgen we onze klanten volledig.

De zaakvoerders van Ceder Invest hebben ruim 15 jaar vastgoedervaring in binnen- en buitenland. We kennen de Spaanse markt en selecteren onze opportuniteiten scherp. Met Ceder Home Solutions bieden we bovendien ondersteuning op locatie.

U staat er dus nooit alleen voor. Samen waken we over uw rendement.

Ceder Invest

Welkom in onze vestiging in Spanje!

Ons nieuwe kantoor in Orihuela Costa is helemaal klaar om jou te ontvangen.

Dominique, Nico, Nikkie en Olga volgen er zoals voorheen ter plaatse alle projecten op het vlak van bouw, verkoop en verhuring op. Het kantoor is goed gelegen op de bovenverdieping van een commercieel centrum en biedt ruime parkeermogelijkheden voor de deur. Met de lift ben je zo op de eerste verdieping. De azuurblauwe Ceder-gevel zie je al van ver.

Ben je in de buurt, kom dan gerust eens langs op afspraak voor een vrijblijvende babbel en een lekkere kop koffie. Onze medewerkers staan je er graag te woord.

Ceder Invest
Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información U bent hier.