Waarom beleggen in Spaans vastgoed?

Opbrengstvastgoed in Spanje?

Bij Ceder Invest geloven we in de kracht van stenen. Wie vastgoed bezit en slim beheert, plukt daar op korte én lange termijn de vruchten van. De Spaanse markt biedt volop mogelijkheden, want juist daar gaat een aantrekkelijk rendement samen met een relatief laag risico.

Scales icon

Drievoudig rendement

Profiteer van directe opbrengsten (huur), waardestijging op lange termijn, en in de meeste gevallen ook van fiscaal voordeel.

Scales icon

Weinig eigen middelen nodig

Lage instap: beleggen in Spaans vastgoed is al mogelijk vanaf € 50.000 eigen middelen.

Scales icon

Beleggen en genieten

Spaans beleggingsvastgoed leent zich uitstekend als belegging, maar ook om zelf te verblijven.

Laat de cijfers voor zich spreken

Beleggen in Spaans vastgoed biedt ongekende mogelijkheden. Bovendien is de markt toegankelijker dan vaak gedacht wordt. Al vanaf € 50.000 eigen middelen is opbrengstvastgoed binnen bereik. Wilt u een goede indicatie van kosten, baten en rendement? Via de simulator op onze website kan u uw persoonlijke winst berekenen. De simulator is met zorg samengesteld en geeft een goede indicatie van het te ver-wachten rendement. Maar naast persoonlijke winst spelen ook andere factoren een rol: Welke vastgoedobjecten zijn kansrijk en welke juist niet? Hoe verloopt het proces van aankoop en juridische verwerving? Hoe kom ik aan een CIF/NIE-nummer? Hoe zorg ik ervoor dat fiscaal alles netjes geregeld is? En hoe zit het eigenlijk met onderhoud en beheer? Op deze en vele andere vragen geven we u graag antwoord in een persoonlijk adviesgesprek. Maak een afspraak met één van onze zaakvoerders en leg hem gerust het vuur aan de schenen. We laten geen vraag onbeantwoord en denken graag met u mee. Zo zorgen we ervoor dat u goed geïnformeerd het avontuur aangaat.

Ceder Invest

Spaanse hypotheek, een pak voordeliger

Sinds begin dit jaar is er een nieuwe hypotheekwet in voege getreden en is het voor u voordeliger geworden om een Spaanse hypotheek af te sluiten. Zo zijn er een aantal kosten weggevallen en zal het gemakkelijker worden om een Spaanse hypotheek te wijzigen.

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información U bent hier.