menu

Waarom Ceder Invest

Opbrengstvastgoed draait om bakstenen, maar is in feite mensenwerk. Wordt het een zakelijke belegging of een private? Wat past bij uw persoonlijke situatie? Onze adviseurs denken proactief mee en staan u bij met raad en daad. Van het openen van een bankrekening tot het aanvragen van een vergunning en het passeren van de koopakte: we ondersteunen u bij elke stap.

Altijd maatwerk

Ieder belegger is anders en ieder object is uniek. Daarom zoeken we steeds naar een gezonde balans tussen wensen en mogelijkheden.

Betrouwbare partner

Wij hebben meer dan 15 jaar praktijk ervaring en beschikken over een bewezen trackrecord, en iedere belegging is bovendien gericht op samenwerking op lange termijn.

Ontzorgen in beheer en onderhoud

Met Ceder Home Solutions zorgen we voor het volledige onderhoud van uw vastgoed. Alles in eigen beheer en altijd vanuit in België gangbare kwaliteitseisen.

Ontzorgen van A tot Z

Opbrengstvastgoed draait om stenen, maar is in feite mensenwerk. Wordt het een zakelijke belegging of een private? Wat past bij uw persoonlijke situatie? Onze adviseurs denken proactief mee en staan u bij met raad en daad. Van het openen van een bankrekening tot het aanvragen van een vergunning en het passeren van de koopakte: we zijn er voor u.

Ceder Home Solutions: makkelijker wordt het niet

Onder de naam Ceder Home Solutions zorgen we voor professioneel beheer en onderhoud van uw opbrengstvastgoed. Iedere woning wordt sowieso periodiek bezocht. Naast regulier schoonmaakonderhoud worden er ook gerichte technische controles uitgevoerd met betrekking tot bijvoorbeeld de goede werking van de airco of de boiler. Waar nodig komt de beheerder direct in actie. Daarnaast verzorgen onze mensen het sleutelbeheer en de facturatie bij verhuur. Is er sprake van noodweer? Dan komen we een keertje extra om onaangename verrassingen uit te sluiten. Goed om te weten: we verkopen enkel nieuwbouw en we werken alleen met zorgvuldig geselecteerde aannemers die aan Belgische normen voldoen.

Opbrengstvastgoed in Spanje

Bij Ceder Invest geloven we in de kracht van stenen. Wie vastgoed bezit en slim beheert, plukt daar op korte én lange termijn de vruchten van. Met name de Spaanse markt biedt volop mogelijkheden, want juist daar gaat een aantrekkelijk rendement samen met een relatief laag risico.
Het team van Ceder invest en ons kantoor in Spanje