Ons team in België

Naast Hasseltse gezelligheid mag u bij Ceder Invest altijd rekenen op een gedegen advies van onze professionals.

De zaakvoerders hebben ruim 15 jaar ervaring met beleggen in residentieel vastgoed in binnen- en buitenland. Ons team is zeer vertrouwd met de markt, selecteert na grondige analyses de juiste project-opportuniteiten, ontzorgt u in alle opzichten tijdens het volledige investeringstraject en staat garant voor een gezond rendement. 

Ceder Invest is sinds juni 2023 ook een erkend makelaar in de regio Valencia. Met de nieuwe Spaanse regelgeving rond de vastgoedmarkt haalden we in juni 2023 ons API-nummer, na 200 lesuren te volgen.

Tom Verbist

CCO – Manager Consultancy – Expert Real Estate

CEDER Real Estate SL

Anadyr Estate Management BV

Tom heeft al meer dan 15 jaar ervaring binnen de vastgoedsector, waarvan 8 jaar binnen de ontwikkeling van vooraanstaande stedelijke vastgoedprojecten. Ervaring troef, daarbuiten beschikt Tom over een Master of Business Administration. Tom begeleidt u graag bij het uitbouwen en optimaliseren van uw vastgoedportefeuille met het oog op rentabiliteit, veiligheid en fiscaliteit. Naast ervaren expert vastgoed houdt Tom zich graag bezig met zijn springpaarden. Samen met zijn kinderen verzorgt en traint hij de paarden, zodat ze samen tijdens het weekend kunnen schitteren op het parcours.

If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough.
— Albert Einstein

Hubert Hollemaert

Algemeen directeur Anadyr Estate Management

CEDER Real Estate SL

Anadyr Estate Management BV

Hubert is niet alleen een man met groene vingers die zich volledig uitleeft in zijn tuin. Binnen Anadyr fungeert hij als directeur binnen het team van beheer voor zowel Anadyr als Ceder. Hubert is een echte gatekeeper van onze dienstverlening. Verbeteringen en vooruitgang zijn voor hem heel belangrijk.

Meten is weten.

Andy Schuurmans

Partner

Andy is een gepassioneerde ondernemer. Na jarenlange ervaring in de financiële sector heeft Andy samen met Dominique in 2012 Anadyr opgericht. Het liefste dat hij doet, is het uit de grond stampen van succesvolle ondernemingen en dit samen met jonge ondernemers waar de nodige pit in zit. Verder is hij een familieman met 5 kinderen en een liefhebbende echtgenote Aurelie Dubois. Zij is een gerenommeerde architecte uit Hasselt die hem steunt in al zijn ideeën en zeer drukke agenda.

“The way to get started is to quit talking and start doing.“
— Walt Disney

Geert Mangelschots

Consultant

Geert waakt samen met u over uw fiscale optimalisatie en investeringen. Dit doet hij door samen met u de beste investering uit te zoeken. De beste service om uw vennootschap te optimaliseren alsook uw privé vermogen naar de toekomst veilig te stellen en vergroten is voor hem zéér belangrijk. Naast zijn werkuren kruipt hij graag de koersfiets op voor een stevige tour.

Werner Lanneau

Senior Advisor

Werner heeft diploma’s in de marketing en vertaalwetenschappen. Hij is reeds actief geweest als ondernemer in de filmindustrie, kunstwereld, retail en horeca. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in estate planning, waar investeringsvastgoed één van zijn stokpaardjes was. Werner helpt u graag bij het selecteren en voorbereiden van uw investering in Spanje.

Als cultuurliefhebber kan Werner in zijn vrije tijd genieten van film, theater, kunst en literatuur.

Jérôme Munier

Onafhankelijk klantenaanbrenger

Jérôme behaalde zijn diploma in Economische Wetenschappen aan de VUB in Brussel. Hij woont in Brussel en is perfect tweetalig, hij zal daarom ook onze klanten en leads uit die regio opvolgen. Jérôme was reeds actief als account manager bij een verzekeringsmaatschappij in Luxemburg en heeft al meer dan 10 jaar ervaring in financiële planning.

If you don’t like the road you’re walking, start paving another one.

Manon Melotte

Marketing Manager

Manon is een jonge spring in het veld. Ze heeft een diploma in International Business Management en ook in Digitale Marketing en Communicatie. Binnen ons bedrijf zet Manon zich in om zowel Anadyr als Ceder op de kaart te zetten. In haar vrije tijd kan Manon genieten van kunst, sport en vooral lekker eten en reizen.

Your only limit is you!

Jarno Roppe

Key Account Manager

Jarno’s taak binnen Ceder als Key Account Manager is het bewust opbouwen, ontwikkelen en actief beheren van lange termijn relaties met onze klanten die van strategisch belang zijn. Klantentevredenheid is hierin primordiaal. Hiernaast staat Jarno ook in voor de verhuring van het vastgoed.

In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn echtgenote en honden in de natuur om de dag af te sluiten met een glas goede wijn en lekker eten. Daarnaast heeft hij ook interesse in cultuur en literatuur.

Es ist nicht genug, zu wissen, man muß auch anwenden; es ist nicht genug, zu wollen, man muß auch tun.
(Het volstaat niet iets te weten, men moet het ook toepassen; het is niet voldoende te willen, men moet ook doen.)
— Johann Wolfgang von Goethe – Wilhelm Meisters Wanderjahre (1821)

Ons team in Spanje

U bent altijd welkom in ons sfeervolle kantoor in Alicante. Dominique, Nikkie, Eline en Sven zijn uw partners ter plaatse om alle lopende zaken van de projecten op te volgen.

Dominique Jacquet

CFO

Dominique stond mee aan de wieg van Anadyr, dit na een reeds aanzienlijke loopbaan en internationale ervaring bij de grotere spelers in financiële dienstverlening. Vanuit deze ervaring specialiseerde hij zich verder in de begeleiding van onze cliënten bij de toepassing van de meest gepaste financiële oplossingen. Naast Anadyr en Ceder houdt Dominque zich graag bezig met zijn familie en paarden.

Develop success from failures. Discouragement and failure are two of the best stepping stones to success. 

Eline Goris

Junior Account Officer

Eline is een sterke vrouw die weet van aanpakken. Binnen Ceder Invest ondersteunt zij niet alleen de back office, maar werkt zij ook nauw samen met consultants en planners om uw financieel plan te realiseren. Naast sporten brengt Eline haar vrije tijd graag door met familie en vrienden.

Don’t call it a dream, call it a plan.

Sven Degryse

After Sales Officer

Een lach op ieders gezicht toveren is voor Sven kinderspel. Binnen Ceder Invest houdt Sven zich bezig met after sales, vastgoedbeheer en verkoop, hij is van alle markten thuis. Op een after sales officer als Sven kunt u huizen bouwen. Sven is een echte avonturier die graag op pad gaat. Lange reizen of een stevige wandeling, zolang er maar beweging in zit. Ook is hij niet bang om een stapje in de wereld te zetten.

Been there done that.

Nikkie De Preter

Senior Account Officer

Éen van onze klant omschreef Nikkie als hun harde schijf. Ontzorgen, punctualiteit en klanttevredenheid staan bij haar centraal. Nikkie is onze administratieve duizendpoot achter de schermen, maar ontvangt ook graag klanten met open armen in onze vestiging in Orihuela Costa. Familie en vrienden zijn voor haar belangrijk, maar van een goede portie sport kan zij ook genieten.

Carpe Diem.

Olga

Creative Director

CEDER Real Estate SL

Olga heeft een Bachelor in Finance aangevuld met een breed gamma aan extra opleidingen (HR, Office Management, Psychologie, Retail Management en Marketing). Ze spreekt 5 talen en heeft een aanzienlijke werkervaring in verschillende sectoren. Voor CEDER klanten is Olga het aanspreekpunt bij de styling en inrichting van hun eigendommen, ons kantoor in Spanje waar we vele klanten mogen verwelkomen werd door haar ook professioneel en stijlvol ingericht.

It’s more important to grow your income than cut your expenses. It’s more important to grow your spirit than cut your dreams. 
– Robert T. Kiyosaki

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek.

Contacteer ons