Ons team in België

Naast Hasseltse gezelligheid mag u bij Ceder Invest altijd rekenen op een gedegen advies van onze professionals.

De zaakvoerders hebben ruim 15 jaar ervaring met beleggen in residentieel vastgoed in binnen- en buitenland. Ons team van 17 is zeer vertrouwd met de markt, selecteert na grondige analyses de juiste project-opportuniteiten, ontzorgt u in alle opzichten tijdens het volledige investeringstraject en staat garant voor een gezond rendement.

Tom Verbist

CCO – Manager Consultancy – Expert Real Estate

CEDER Real Estate SL

Anadyr Estate Management BV

Tom heeft al meer dan 15 jaar ervaring binnen de vastgoedsector, waarvan 8 jaar binnen de ontwikkeling van vooraanstaande stedelijke vastgoedprojecten. Ervaring troef, daarbuiten beschikt Tom over een Master of Business Administration. Tom begeleidt u graag bij het uitbouwen en optimaliseren van uw vastgoedportefeuille met het oog op rentabiliteit, veiligheid en fiscaliteit. Naast ervaren expert vastgoed houdt Tom zich graag bezig met zijn springpaarden. Samen met zijn kinderen verzorgt en traint hij de paarden, zodat ze samen tijdens het weekend kunnen schitteren op het parcours.

If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough.
— Albert Einstein

Hubert Hollemaert

Manager Real Estate Property Management

CEDER Real Estate SL

Anadyr Estate Management BV

Hubert is niet alleen een man met groene vingers die zich volledig uitleeft in zijn tuin. Binnen Anadyr fungeert hij als directeur binnen het team van beheer voor zowel Anadyr als Ceder. Hubert is een echte gatekeeper van onze dienstverlening. Verbeteringen en vooruitgang zijn voor hem heel belangrijk.

Meten is weten.

Luc Lenaerts

Consultant

Luc is een volleerd netwerker, ervaringsdeskundige-expert in het aanbrengen van potentiële klanten. Door zijn vele contacten in de ondernemingswereld en dito ervaringen in verschillende sectoren is hij voor potentiële cliënten een uitstekend eerste contactpunt alsook ideale spelverdeler bij het verder inschakelen van de experten uit de respectievelijke bedrijfsafdelingen. Naast zijn werkuren is Luc een echte sportieveling: snowboarden, skiën, joggen en golfen daar kan hij echt van genieten

Do what you like, but love what you do!

Geert Mangelschots

Consultant

Geert waakt net zoals Luc samen met u over uw fiscale optimalisatie en investeringen. Dit doet hij door samen met u de beste investering uit te zoeken. De beste service om uw vennootschap te optimaliseren alsook uw privé vermogen naar de toekomst veilig te stellen en vergroten is voor hem zéér belangrijk. Naast zijn werkuren kruipt hij graag de koersfiets op voor een stevige tour.

Andy Schuurmans

Partner

Andy is een gepassioneerde ondernemer. Na jarenlange ervaring in de financiële sector heeft Andy samen met Dominique in 2012 Anadyr opgericht. Het liefste dat hij doet, is het uit de grond stampen van succesvolle ondernemingen en dit samen met jonge ondernemers waar de nodige pit in zit. Verder is hij een familieman met 5 kinderen en een liefhebbende echtgenote Aurelie Dubois. Zij is een gerenommeerde architecte uit Hasselt die hem steunt in al zijn ideeën en zeer drukke agenda.

“The way to get started is to quit talking and start doing.“
— Walt Disney

Ons team in Spanje

U bent altijd welkom in ons sfeervolle kantoor in Alicante. Dominique, Nikkie, Eline en Sven zijn uw partners ter plaatse om alle lopende zaken van de projecten op te volgen.

Dominique Jacquet

CFO

Dominique stond mee aan de wieg van Anadyr, dit na een reeds aanzienlijke loopbaan en internationale ervaring bij de grotere spelers in financiële dienstverlening. Vanuit deze ervaring specialiseerde hij zich verder in de begeleiding van onze cliënten bij de toepassing van de meest gepaste financiële oplossingen. Naast Anadyr en Ceder houdt Dominque zich graag bezig met zijn familie en paarden.

Eline Goris

Junior Account Officer

Eline is een sterke vrouw die weet van aanpakken. Binnen Ceder Invest ondersteunt zij niet alleen de back office, maar werkt zij ook nauw samen met consultants en planners om uw financieel plan te realiseren. Naast sporten brengt Eline haar vrije tijd graag door met familie en vrienden.

Don’t call it a dream, call it a plan.

Sven Degryse

After Sales Officer

Een lach op ieders gezicht toveren is voor Sven kinderspel. Binnen Ceder Invest houdt Sven zich bezig met after sales, vastgoedbeheer en verkoop, hij is van alle markten thuis. Op een after sales officer als Sven kunt u huizen bouwen. Sven is een echte avonturier die graag op pad gaat. Lange reizen of een stevige wandeling, zolang er maar beweging in zit. Ook is hij niet bang om een stapje in de wereld te zetten.

Been there done that.

Nikkie Depreter

Senior Account Officer

Éen van onze klant omschreef Nikkie als hun harde schijf. Ontzorgen, punctualiteit en klanttevredenheid staan bij haar centraal. Nikkie is onze administratieve duizendpoot achter de schermen, maar ontvangt ook graag klanten met open armen in onze vestiging in Orihuela Costa. Familie en vrienden zijn voor haar belangrijk, maar van een goede portie sport kan zij ook genieten.

Carpe Diem.

Olga

Creative Director

CEDER Real Estate SL

Olga heeft een Bachelor in Finance aangevuld met een breed gamma aan extra opleidingen (HR, Office Management, Psychologie, Retail Management en Marketing). Ze spreekt 5 talen en heeft een aanzienlijke werkervaring in verschillende sectoren. Voor CEDER klanten is Olga het aanspreekpunt bij de styling en inrichting van hun eigendommen, ons kantoor in Spanje waar we vele klanten mogen verwelkomen werd door haar ook professioneel en stijlvol ingericht.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek.

Contacteer ons