Nieuwe projecten
(ruim aanbod van woningen beschikbaar voor investering)

Deze aangename residentie biedt verschillende woningen in een strak en modern design. De woningen zijn gesitueerd in het hartje van Pilar de la Horadada aan de Costa Blanca Zuid.

Een gezellige gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia. Gekend om zijn prachtige stranden, een zonnig klimaat, een achterland vol natuurlijke schoonheid en een ruim aanbod aan culinaire en sportieve activiteiten.

Er worden u zowel appartementen op het gelijkvloers met tuin, als appartementen op de eerste verdieping met zonnig dakterras aangeboden. De woningen bestaan uit 2 tot 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime leefruimte en een open keuken. 

Alle keuken elektro is inbegrepen in de prijs net zoals de vloerverwarming in de badkamers. Indien u opteert voor een pand met solarium is het volgende ook inbegrepen: zomerkeuken, zonneluifel, kunstgras en buitenverlichting.

De urbanisatie krijgt een gemeenschappelijk zwembad en groene zone met veel zon het hele jaar door. In de gemeenschappelijke ruimte komt een berging voor het stallen van fietsen.

2 of 3 slaapkamers

2 badkamers

van €259.900 - €369.900

Algemene info

Locatie Pilar de la Horadada
Aantal slaapkamers 2-3
Aantal badkamers 2
Oppervlakte 77 tot 99 m2
Prijs vanaf € 259.900

Bijzonderheden

  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Privé parkeerplaats
  • Terras
  • Solarium
  • Pre-installatie airconditioning
  • Vloerverwarming in badkamers

Interesse in dit project?

Contacteer ons