Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog slecht 2 woningen beschikbaar)

Een interessant, gloednieuw project dicht bij de golfbaan en het prachtige strand van Los Alcázares. Dit project bestaat uit 4 herenhuizen met ruime percelen en een privé zwembad.

Elke woning heeft een ruim dakterras voor ligstoelen, een buitenkeuken of zelfs een jacuzzi.

Op de begane grond vindt u een woonkamer met open keuken, een ruime slaapkamer met inbouwkasten en een badkamer. Er bevindt zich ook een bijkeuken met toegang tot de patio en de garage.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers met inbouwkasten en en-suite badkamers. Vanuit beide slaapkamers is er toegang tot een gezellig terras. 1 van deze terrassen is ongeveer 32 m² groot en heeft een trap die naar het dakterras gaat.

Alle huizen worden geleverd met binnenverlichting, pre-installatie voor airco, witgoed, zomerkeuken op de eerste verdieping, terras en privé zwembad.

In de omgeving vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft, zoals supermarkten, goede restaurants, winkels en sportcentra. In een korte rit bereikt u verschillende golfbanen zoals La Serena of Roda Golf, de haven of verschillende winkelcentra.

3 slaapkamers

3 badkamers

€ 321.700 - € 326.700

Algemene info

Locatie Los Alcazares
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Oppervlakte 75 tot 125 m2
Prijs vanaf € 321.700

Bijzonderheden

  • Privé zwembad
  • Privé parkeerplaats
  • Pre-installatie airconditioning
  • Terras
  • Solarium

Interesse in dit project?

Contacteer ons