Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

Dit luxueuze appartementencomplex is gelegen nabij Las Colinas Golf & Country Club.

Elk appartement heeft 2 of 3 slaapkamers met luxueuze kwaliteiten, privé zwembad, terras en solarium. Via het automatisatie paneel kan u de lichten, gordijnen, vloerverwarming, airconditioning en video beveiliging controleren.

De appartementen met 3 slaapkamers hebben een ingebouwde wijnkamer met natuursteen. Alle penthouses hebben een openhaard op bio ethanol in de living en eetkamer. Ook hebben ze een handige lift om eten te verplaatsen tussen de indoor- en buitenkeuken.

Het complex heeft een gemeenschappelijk zwembad van 25m lengte, waar iedereen toegang tot heeft. Elk appartement op de eerste verdieping heeft een privé ruimte naast het gemeenschappelijk zwembad.

Er bevindt zich ook een gemeenschappelijke fitnessruimte met machines om te lopen, fietsen en roeien alsook banken en gewichten.

De urbanisatie van Las Colinas Golf & Country Club heeft diensten zoals sport faciliteiten, padel- en tennispleinen, fitness, zwembaden én de beste golfterreinen van Spanje. Daarbovenop heeft het verschillende restaurants, bars, supermarkten en heeft het resort 24u bewaking.

Op 15 min vindt u het strand en de stad.

Klik hier voor meer informatie rond de Ceder Exclusives.

2 tot 3 slaapkamers

2 badkamers

€ 475.000 - € 1.595.000

Algemene info

Locatie Las Colinas
Aantal slaapkamers 2 -3
Aantal badkamers 2
Oppervlakte 142.5 m² – 448 m²
Prijs vanaf € 475.000

Bijzonderheden

  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Privé zwembad
  • Privé parkeerplaats
  • Terras
  • Solarium
  • Installatie airconditioning

Interesse in dit project?

Contacteer ons