Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

Deze luxueuze villa met een zeer modern en strak design is gesitueerd in Las Colinas, vlakbij de prachtige golfterreinen. Las Colinas Golf Club ligt op een golfbaan en beschikt over winkels, sportfaciliteiten en restaurants. Het resort biedt daarnaast uitzicht op het omliggende bos en de bergen waar u ook terecht kunt voor excursies.

Dit natuurdomein is gelegen in een vallei van maar liefst 330 hectare en is een waar paradijs. Gelegen tussen sinaasappelbomen, dennen en heuvels is dit resort de perfecte plaats voor mensen die op zoek zijn naar natuur, luxe, privacy en rust.

Het idee achter deze projecten is om een comfortabele villa te creëren met een open living, eetruimte en keuken die uitgeeft op het terras. Het raam richting het terras schuift volledig weg in de muur zodat het interieur in harmonie overgaat in het exterieur. Op die manier kan je volop genieten van het aangename en zachte klimaat aan de Costa Blanca.

De villa beschikt over alle nodige faciliteiten waarbij de tuin met mediterrane beplanting het geheel omkadert en zorgt voor een exotische uitstraling.

In de villa vind je 3 slaap- en badkamers terug en een ruime living met keuken. In de tuin kom je tot rust in of naast het zwembad.

Klik hier voor meer informatie rond de Ceder Exclusives.

3 slaapkamers

3 badkamers

€ 850.000 - € 950.000

Algemene info

Locatie Las Colinas
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Oppervlakte 140 m²
Prijs vanaf € 850.000

Bijzonderheden

  • Privé zwembad
  • Privé parkeerplaats
  • Terras
  • Airconditioning

Interesse in dit project?

Contacteer ons