Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

Dit gloednieuwe appartementsgebouw is gelegen op een toplocatie in Torrevieja. Op minder dan 50 meter afstand bent u al aan het prachtige strand van Los Locos Beach. Geen liefhebber van de zee? Op de rooftop van de residentie vindt u een leuk terras met gemeenschappelijk zwembad.

Playa de Los Locos is omringd door talrijke bars, supermarkten, cadeauwinkels en restaurants. U kan hier genieten van uitstekend eten op de terrassen die uitgeven op het strand.

Torrevieja ligt aan de zuidelijke Costa Blanca en de invloed van de zee is gedurende haar hele geschiedenis aanwezig geweest, beginnend als vissersdorp, en uitgroeiend tot een van de bekendste steden aan de Costa Blanca. Dankzij het toegenomen toerisme en de stadsontwikkeling beschikt Torrevieja over alle voorzieningen die u nodig heeft en heeft het uitstekende vervoersverbindingen met Alicante, Murcia en Elche. Vandaag de dag is het een van de favoriete bestemmingen voor nationale en internationale toeristen die willen genieten van het zonnige klimaat, de stranden en de gastronomie. Het is echt de perfecte plaats om te genieten van het strand en de zee, zowel in de zomer als in de winter.

Bij aankoop van een appartement in deze residentie heeft u de keuze tussen 1 of 2 slaapkamers. Ongeacht de keuze, heeft elk appartement een terras waarop u kan genieten van de zon.

1 tot 2 slaapkamers

1 badkamer

€ 136.000 - € 259.000

Algemene info

Locatie Torrevieja
Aantal slaapkamers 1 -2
Aantal badkamers 1
Oppervlakte 55 m² – 132 m²
Prijs vanaf € 136.000

Bijzonderheden

  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Privé parkeerplaats
  • Terras
  • Solarium
  • Lift
  • Garage
  • Airconditioning

Interesse in dit project?

Contacteer ons