Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

Altijd al op een prachtig golfterrein willen wonen in uw eigen moderne villa? Het kan! Deze villa’s met 3 slaapkamers en 2 badkamers bevinden zich middenin het Altaona Golf Resort in Murcia.

Het design van de villa, de indeling, positionering en de tuinen zorgen voor een positieve energie en geven een enorm gevoel van privacy. Door de L-vorm van de villa wordt er optimaal gebruik gemaakt van vierkante meters en heeft u zo min mogelijk last van uw buren.

De ontwikkeling van de villa’s (incl. materialen) is ontworpen volgens de Feng Shui principes. Zo werden de elektriciteitskabels en bedraging in de slaapkamers zodanig uitgevoerd dat straling wordt vermeden.

Ook werden de villa’s ontworpen met respect voor de omliggende natuur. Zo zijn de woningen onopvallend gemaakt om het landschap niet te overweldigen. De muren zijn gemaakt met een gedeeltelijk stenen gevel die een warme, natuurlijke glans afgeeft, waardoor de structuur opgaat in de omgeving.

De community biedt ook enkele gemeenschappelijke tuinen en ruimtes zoals een fitness, meditatie-en yogafaciliteit en ontspanningsruimtes.

3 slaapkamers

2 badkamers

€ 343.000 - € 710.000

Algemene info

Locatie Altaona Golf
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Oppervlakte 100 m² – 160 m²
Prijs vanaf € 343.000

Bijzonderheden

  • Privé zwembad
  • Privé parkeerplaats
  • Terras
  • Airconditioning

Show House

Interesse in dit project?

Contacteer ons