Projecten met beperkt aanbod voor investering
(nog enkele woningen beschikbaar)

Dit appartementencomplex biedt adembenemende uitzichten op de Middellandse zee. De zon, de zee en de natuur maken deze prachtige enclave tot een ideale omgeving voor een wandeling langs het strand, waar je het hele jaar door kan sporten in de buitenlucht en simpelweg kan genieten van de kleine dingen in een veilige en rustige omgeving.

Deze residentie bevindt zich in het hoogstgelegen deel van Campoamor, vlak bij het standen van La Glea, La Caleta, Aguamarina, Barranco Rubio en de jachthaven. Kilometers kristalhelder zeewater met een gemiddelde jaartemperatuur van 18.2°C.

De appartementen zijn omgeven door groene gebieden waar u heerlijk kan wandelen en sporten. Deze omgeving van Campoamor is ook een waar golfparadijs, in elk seizoen van het jaar.

Met een imposante voorgevel, evenwichtige vormen, een binnentuin en de mooie terrassen van de woningen vormt deze residentie een prachtig architectonisch referentiepunt. Het concept van welzijn is aanwezig tot in de kleinste details van het design waarin niets aan het toeval is overgelaten en alles zo is ontworpen dat de bewoners het licht kunnen voelen en geluk ervaren in alle ruimtes.

De gemeenschappelijke ruimtes bevatten, naast de ornamentele elementen van de tuin, ook een groot verwarmd binnenbad, alsook een sportterrein waar u kan genieten van bewegen in de buitenlucht, een fitnessruimte, een speelgebied voor kinderen en een groot buitenbad met daarnaast een kleiner kinderzwembad voor.

Bovendien kan u gebruik maken van een culinaire ruimte bij het zwembad en een chill-outzone op het dakterras.

Bekijk ook zeker onze YouTube video van dit project.

2 tot 3 slaapkamers

2 badkamers

€ 253.900 - € 360.000

Algemene info

Locatie Campoamor
Aantal slaapkamers 2 -3
Aantal badkamers 2
Oppervlakte 97 m² – 126 m²
Prijs vanaf € 253.900

Bijzonderheden

  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Privé parkeerplaats
  • Terras
  • Solarium
  • Lift
  • Garage
  • Airconditioning

Update bouw februari 2022

Update bouw maart 2022

Update bouw juli 2022

Update bouw augustus 2022

Update bouw oktober 2022

Update bouw maart 2023

Interesse in dit project?

Contacteer ons