Case

Een rendement van 3.5% op uw investering vanaf dag 1!

Nieuwbouw projecten zijn het werk van projectontwikkelaars. Hoewel op het eerste zicht de kennis en kunde van deze professionals zich vooral toespitst op het bouwtechnische is dit eigenlijk slechts een deel van hun opdracht. Projectontwikkeling is grotendeels een werk van cijfers en het rentabiliseren van kapitaal. Het creëren van een nieuwe vastgoedresidentie vereist dan ook een grote investering van middelen alvorens deze het daglicht ziet. Middelen waar de investeerders, vaak in Private Equity, een mooi rendement op realiseren.

Geniet van dezelfde voordelen als Private Equity investeerders

Ceder Invest heeft samen met Het Landgoed Development een unieke formule uitgewerkt om een rendement van 3.5% te verzekeren vanaf dag 1 van je investering.

In een notendop:

  1. We selecteren samen met jou het geschikte investeringspand.
  2. We bepalen de meest rendabele manier om deze investering te financieren;
  3. De eigen middelen die je zou inbrengen worden vanaf dag 1 rendabel geïnvesteerd in het investeringsfonds van de ontwikkelaar, met een gegarandeerde opbrengst van 3,5% (*)
  4. De akte van je investering wordt verleden bij oplevering van je eigendom en de reeds geïnvesteerde middelen worden in mindering gebracht als je eigen inbreng.

(*) Min. 30% van uw totaal investering, rendement onderhevig aan roerende voorheffing.

Het resultaat:

  • Je ontvang een onmiddellijke return van 3.5% vanaf dat de aankoopovereenkomst ondertekend is en de eigen inbreng volledig gestort wordt.
  • Tijdens de bouwfase van je investering zullen er geen kosten zijn op uw voorfinanciering.

Kortom spreken we van een win-win situatie; jij geniet van een veilige en rendabele vastgoedinvestering, en krijgt hierbij tevens de voordelen van een Private Equity investeerder. De ontwikkelaar dient geen beroep te doen op extra externe financieringen en wint aan rendement en flexibiliteit.

Meer weten over onze Private Equity Formule?

Contacteer ons