menu

Appartementen, huizen & villa's

Appartement aan de golf van Villamartin

Zuidelijk georiënteerd appartement vlakbij de golf van Villamartin met 2 zwembaden, een padel court en speeltuin biedt modern comfort op een top-ligging.
vanaf € 140.000

Residentie in Orihuela

Modern wooncomplex met grote terrassen. Zowel u als uw kinderen kunnen hier volop ontspannen op de grasvelden, in het zwembad en in de bubbelbaden.
vanaf € 165 000

Luxe-appartement op de Golf van Las Colinas

Modern zuidelijk georiënteerd appartement op top-locatie! Deze luxe-appartementen met 2 of 3 slaapkamers en panoramisch uitzicht op de Golf van Las Colinas en de zee zijn heuse pareltjes van klasse en stijl.
vanaf € 295.000

Residentie in Mil Palmeras

Mooie en moderne appartementen, die beschikken over 2 of 3 slaapkamers en voorzien zijn van alle comfort. Er is een prachtig aangelegde tuin met gemeenschappelijk zwembad.
vanaf € 169000

Villa in Villamartin

Elegante villa's, die perfect het evenwicht houden tussen luxueus comfort en efficiëntie. Sfeervol design en hoogstaande kwaliteit zijn hier troef. Uiteraard geniet je van een privézwembad, privéparking en terras met prachtig uitzicht. Daarenbove
vanaf € 290000

Villa in Las Colinas

Grote luxe villa's die beschikken over de nieuwste technologieën en vloerverwarming in elke badkamer. Gelegen op een ruim stuk grond dat kan gaan tot 2000m2 gesitueerd in een adembenemende vallei.
vanaf € 539 000

Villa in Los Montesinos

Prachtige ruime villa's met 4 slaapkamers en 3 badkamers. Veel natuurlijk lichtinval en optimaal genieten in uw eigen privé zwembad. Een gemiddelde totale oppervlakte van 435 m2.
vanaf € 375 000

Residentie in Costa Blanca

Luxe appartementen die het buitengevoel naar binnen halen. Genieten van een zeer vredige, relaxerende omgeving met een adembenemende Heian tuin en privé zwembaden
vanaf € 203 000

Residentie in El Mirador

Privé complex bestaande uit 45 vrijstaande villa's met parkeerplaats, eigen solarium, een privé tuin en privézwembad. Dit alles gelegen op een fantastische locatie met prachtig uitzicht
vanaf € 235 000

Residentie in Punta Prima

39 appartementen, met drie gemeenschappelijke zwembaden, een jaccuzi en verschillende grote tuinen. Ontworpen om 365 dagen per jaar te genieten.
vanaf € 319 000

Residentie in Los Balcones

Een wooncomplex bestaande uit 98 appartementen, gelegen tegenover de zoutmeren op een landgoed met vele groene zones en twee halve olympische zwembaden.
vanaf € 159 500

Residentie in Torrevieja 2

Het wooncomplex bestaat uit 29 moderne appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Het complex is verdeeld over vijf verdiepingen en ideaal gelegen naast het winkelgebied.
vanaf € 160 000

Residentie in Torrevieja 1

Het wooncomplex bestaat uit 12 appartementen met één of 2 slaapkamers. Het is uitstekend gelegen op slechts 350 meter van het strand van El cura, naast restaurants cafés, bars en winkels.
vanaf € 95 000