Bedrijvigheid

Is er voldoende werkgelegenheid in de buurt? Moet de huurder ver reizen tot aan zijn werkplek?

Infrastructuur

Zijn de vastgoedprojecten centraal gelegen en goed bereikbaar met wegen en openbaar vervoer?

Sociaal-lokaal

Is er een compleet aanbod van faciliteiten in de buurt van de woningen met winkels en gelegenheid tot cultuur, sport en overige recreatie?

Groenbeleving

Is er sprake is van een groenbeleving bij de projecten? Hierbij kijken we naar natuur en beplanting rondom en nabij de woningen. Ook checken we het vastgoed op ecologische aspecten.

Ons selecte aanbod

Bij Ceder werken we, zowel in Spanje als België, exclusief samen met betrouwbare, solvabele promotoren die op hun beurt met de juiste partners correct en verantwoord projecten opleveren.

De opportuniteiten die wij aan u voorstellen, hebben altijd de 4-fundamenten-toets succesvol doorstaan.

De selectie vastgoed, die wij aanbieden voor investeringen, is bovendien altijd economisch ingedeeld en duurzaam gebouwd. Dit zorgt per definitie voor een gezond rendement in verhouding tot het investeringsbedrag.

Wij streven ernaar om ten minste 50% van elk project via onze cliënten in beheer te krijgen, zodat we ook onderhoud en service kostenefficiënt voor u kunnen verzorgen. Wij noemen dat Ceder Invest rentmeesterschap.

Investeren in Spaans vastgoed

Onvoorbereid investeren in Spaans vastgoed leidt vaak tot teleurstellingen en irritaties. Voorkom negatieve ervaringen en laat je door Ceder Invest adviseren en begeleiden.

Wij denken proactief mee en staan u bij met raad en daad. Van een bankrekening openen tot het aanvragen van een vergunning en het passeren van de koopakte.

Op locatie werken we enkel samen met vakkundige lokale advocaten, gerenommeerde bouwfirma’s en stabiele partners. Bouwkundig en juridisch staat onze Ceder Invest bescherming dus ook als een huis!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek.

Contacteer ons