We onderscheiden twee markten:

Residentieel vastgoed voor lange termijn verhuur

Wij lopen met dit unieke Spaanse aanbod voorop en zijn expert voor selectie, aankoopbegeleiding en aanvullende dienstverlening, zodat u in geen enkele fase van het traject voor verrassingen komt te staan.

Uitgangspunt is, dat het verdienmodel zich baseert op lange termijn verhuur en daarmee een stabiel rendement.

Second home projecten

Hiermee worden vakantiewoningen bedoeld, die aangekocht kunnen worden voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie daarvan.

Het spreekt voor zich, dat Ceder Invest ook hier beschikt over een select aanbod en u bij het volledige traject begeleidt en ontzorgt.

Wilt u investeren in Spaanse woningen?

Bekijk hier onze Spaanse projecten →

Droomt u over een second home in Spanje?

Ceder Invest helpt je graag verder →

Ons selecte aanbod

De projecten die wij voor onze cliënten in onze Spaanse selectie opnemen zijn altijd getoetst aan 3 criteria:

Mobiliteit

De mobiliteitstoets van Ceder Invest richt zich in Spanje vooral op de bereikbaarheid van de vastgoedprojecten met wegen, openbaar vervoer en de nabijheid van luchthavens.

Een sociale omgeving

Hierbij kijken wij of er voldoende faciliteiten in de buurt zijn, zoals winkels en mogelijkheden voor sport, cultuur en recreatie.

Een groene beleving met blauwe accenten

Zijn de woningen groen gelegen en wat is de afstand tot de kust?

Dat zijn in dit opzicht de belangrijkste vragen. Uiteraard wordt er ook gekeken naar ecologische aspecten van het vastgoed.

Ceder Invest bescherming

Onvoorbereid investeren in Spaans vastgoed leidt vaak tot teleurstellingen en irritaties. Voorkom negatieve ervaringen en laat je door Ceder Invest adviseren en begeleiden. 

 

Wij denken proactief mee en staan u bij met raad en daad. Van een bankrekening openen tot het aanvragen van een vergunning en het passeren van de koopakte.

 

Op locatie werken we enkel samen met vakkundige lokale advocaten, gerenommeerde bouwfirma’s en stabiele partners. Bouwkundig en juridisch staat onze Ceder Invest bescherming dus ook als een huis!

Nieuwsgierig naar onze Spaanse projecten?

Bekijk ze hier